Beginnend of gevorderd medewerker
bouw- en aanbestedingsrecht.

Gijs Heutink Advocaten is een Amsterdams niche kantoor gespecialiseerd op het gebied van Vastgoed & Overheid. Onze praktijk is gericht op de vastgoedmarkt, waarbij de nadruk ligt op project- & gebiedsontwikkeling, omgevings- & milieurecht, bouw- & aanbestedingsrecht, commercieel huurrecht en vastgoed- transacties. Tot onze cliënten behoren overheden en nationale en internationale ondernemingen, waaronder bouw- en aannemingsbedrijven, ontwikkelaars & beleggers, retailers en banken. Specialisatie en vakkennis is de kern van onze benadering. Ons kantoor heeft een open, informele en ambitieuze sfeer, met ruimte voor de medewerkers om zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waarbinnen een vierdaagse werkweek tot de mogelijkheden behoort.

Wij zoeken een beginnend of gevorderd medewerker bouw- & aanbestedingsrecht

Binnen deze praktijk werken we hoofdzakelijk voor (ontwikkelende) aannemers (waaronder verschillende uit de Cobouw top 10). Van onze nieuwe kantoorgenoot verwachten we in elk geval kennis van en ervaring met de UAV en de UAV-GC.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met mr. Saskia Könemann: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

Solliciteren kan door voor 10 februari 2016 een sollicitatie met CV te sturen naar: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

 

Initiativbewerbungen

Initiativbewerbungen von Rechtsanwälten, Juristen und Jurastudenten,

die an unsere Fachgebiete interessiert sind, sind immer herzlich willkommen.