Beginnend of gevorderd medewerker
bouw- en aanbestedingsrecht.

Gijs Heutink Advocaten is een Amsterdams niche kantoor gespecialiseerd op het gebied van Vastgoed & Overheid. Onze praktijk is gericht op de vastgoedmarkt, waarbij de nadruk ligt op project- & gebiedsontwikkeling, omgevings- & milieurecht, bouw- & aanbestedingsrecht, commercieel huurrecht en vastgoed- transacties. Tot onze cliënten behoren overheden en nationale en internationale ondernemingen, waaronder bouw- en aannemingsbedrijven, ontwikkelaars & beleggers, retailers en banken. Specialisatie en vakkennis is de kern van onze benadering. Ons kantoor heeft een open, informele en ambitieuze sfeer, met ruimte voor de medewerkers om zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waarbinnen een vierdaagse werkweek tot de mogelijkheden behoort.

Wij zoeken een beginnend of gevorderd medewerker bouw- & aanbestedingsrecht

Binnen deze praktijk werken we hoofdzakelijk voor (ontwikkelende) aannemers (waaronder verschillende uit de Cobouw top 10). Van onze nieuwe kantoorgenoot verwachten we in elk geval kennis van en ervaring met de UAV en de UAV-GC.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met mr. Saskia Könemann: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Solliciteren kan door voor 10 februari 2016 een sollicitatie met CV te sturen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Open applications

Open applications from lawyers and legal students who are interested

in our areas of expertise are always more than welcome.