Een stap vooruit bij Gijs Heutink Advocaten

Gijs Heutink Advocaten is een niche kantoor gespecialiseerd in Vastgoed & Overheid. Onze praktijk is gericht op de vastgoedmarkt, met nadruk op project- en gebiedsontwikkeling, omgevings- en milieurecht. Tot onze cliënten behoren nationale en internationale (vastgoed-) ondernemingen: ontwikkelaars, beleggers, retailers, banken, bouw- en aannemingsbedrijven. Daarnaast adviseren en begeleiden we overheden. Specialisatie en vakkennis vormen de kern van onze aanpak.

Ben jij ondernemend en zoek je een uitdagende praktijk in de top van de markt? Ben je proactief en neem je graag initiatief? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een open en informele sfeer, waarin medewerkers zich blijvend kunnen ontwikkelen. Door gedegen begeleiding en kennis die we met je delen. En door je de mogelijkheid te bieden om te doceren en te publiceren.

Wat we graag in jou zien? Af niteit met de vastgoedbranche, analytisch vermogen en een scherpe juridische geest. Onze lat ligt hoog maar je krijgt er veel voor terug. Toegewijde juristen bieden wij uit- stekende arbeidsvoorwaarden. Spreekt ons verhaal jou aan? Reageer dan snel.

Meer weten over de vacature?

Neem contact op met mr. Eefje van Bommel MRE MRICS: 020 - 305 01 20. Stuur je motivatie en CV voor maandag 8 januari 2018 naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Open sollicitaties

Open sollicitaties van in onze vakgebieden geïnteresseerde advocaten,
juristen en rechtenstudenten zijn altijd van harte welkom.